3 Wow

Miljoonan euron päävoitolla varustettu 3 Wow on huippusuosittu suomenkielinen raaputusarpa. Tämä kaikkien nettiarpojen äiti täräyttää tiskiin sellaisen päävoiton, että se saa kokeneemmankin raaputtajan leuat loksahtamaan: päävoitto on miljoona euroa.

Jos haluat kokeilla raaputtaa pankkitilin saldon räjäyttävän potin, niin löydät 3 Wow:n näiltä arpasivuilta. Listasta löydät myös sivustojen bonustarjoukset: jos sivusto tuplaa talletuksesi, niin se tarkoittaa että voit raaputtaa kaksi kertaa enemmän 3 Wow:ta.

5€ ilmaiseksi
200€ talletusbonus

200€ talletusbonus
uusille pelaajille

Talletuksen tuplaus 30€ asti
3 Wow:n lisäksi netin parhaat hedelmäpelit

3 wow arpa

Päävoitto: Otatko miljoonan vai 250 000 euroa?

3 Wow -arpa tunnetaan parhaiten sen päävoitosta. Jos raaputat esiin kolme kultaharkkopinoa, pääset elämäsi mielenkiintoisimman valinnan äärelle: voit valita päävoiton 3 Wow:n kahdesta vaihtoehdosta.

Voit valita päävoitoksi joko:

  • 5555 euroa kerran kuussa seuraavan 15 vuoden ajan (yhteensä miljoona euroa)
  • 250 000 euroa heti

Valinta on vapaa: haluatko heti pienemmän voiton vai pidemmällä aikavälillä maksetun ison voiton.

3Wow:n ensimmäinen voittaja, Betssonissa kesällä 2011 voittoarvan raaputtanut turkkilainen Ömer, valitsi miljoonan. Rahoilla hän päätti avata oman kahvilan. Päätös kahvilan avaamisesta oli varmasti helpompi, kun joka kuukausi tienaa varmat 5555 euroa, vaikka kahvilassa ei kävisi kukaan.

Hinta: valitse itse, mutta suosituin on 2€

Monien muiden nettiarpojen tapaan 3 Wow:n hinnan voi päättää itse. Yhden 3 Wow -arvan panokseksi (eli hinnaksi) voi valita mitä vain 0,5 euron ja 20 euron väliltä.

Mitä isomman panoksen valitsee, sitä enemmän arvalla voi voittaa: panos vaikuttaa kaikkien voittojen kokoon, paitsi päävoittoon. Hyvin pienillä panoksilla päävoitto ei ole yllä mainittu miljoona, vaan vähemmän.

Lähes kaikki pelaavat 3 Wow -arpaa 2 euron hintaisena. Syy tähän on se, että 2 euroa on halvin hinta, jossa päävoitto on miljoona euroa. Toisaalta kalliimmilla hinnoilla päävoitto ei enää tuosta kasva, joten on fiksuinta raaputella juuri 2€ arpoja.

Kolminkertainen Super-versio

3 Wow on niin suosittu, että siitä on olemassa kaksi versiota: normaali 3Wow ja Super 3 Wow.

Super on 3 Wow arvan paranneltu versio. Se näyttää hieman erilaiselta ja (tärkeimpänä erona) arpoja voi pelata kolme kerralla. Super on siis todellisten tehoraaputtajien peli.

Päävoitto, kuten muutkin voitot, ovat samat Super 3 Wow:ssa ja tavallisessa 3 Wow:ssa.

Netin suosituin raaputusarpa

Johtui se sitten messevästä päävoitosta tai jostain muusta, mutta 3 Wow (nimen omaan normaali, ei Super) on netin suosituin raaputusarpa. Mekin valitsimme sen Parhaat raaputuspelit -listallemme. Pelin suosion voit todeta katsomalla suosituimmat raaputusarvat millä tahansa arpasivulla: 3 Wow on aina kärjessä.

Jos et ole itse vielä kokeillut tätä suosittua nettiarpaa, nyt on korkea aika pelata sitä!

super 3wow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *