Betsson

betssonRuotsalaislähtöinen Betsson on netin vanhin suomenkielinen rahapelisivu. Suomalaiset ovat pelanneet Betssonissa hedelmäpelejä, arpoja ja muita rahapelejä jo yli 10 vuoden ajan.

Betssonista löytyy kokonainen pelkästään arpapeleille varattu osio, josta löytyy yli 80 erilaista raaputusarpaa. Arpojen lisäksi pelaamaan pääsee hedelmäpelejä, jotka ovat netin ehdotonta parhaimmistoa.

pelaaheti

Paljon pelattavaa Betssonissa

Betssonista löytyvät kaikki netin eri rahapelit, mutta se ei tarkoita, että arpapelejä olisi vähemmän tai että ne olisivat huonompia kuin vain arvoille omistetuilla sivuilla. Päinvastoin, Betssonin “Arvat”-kohdasta aukeavan arpaosaston valikoima on paitsi laaja, myös laadukas.

Raaputusarpoja Betssonissa on joka lähtöön. Trio on esimerkiksi hyvin yksinkertainen, suomalaisia raaputusarpoja muistuttava peli. Erikoiseksi sen tekee huikea voittosuhde: useampi kuin joka kolmas arpa voittaa. Hedelmäpeliä muistuttava Tropical Fruits taas on näyttävä nettiarpa, jollaista ei voisi pahviversiona edes tehdä.

Kun arpoja on näin laajalla valikoimalla ja paljon (yli 80), löytyy valikoimasta jokaiselle jotakin. Arpapelien selaileminen on Betssonissa hauskaa, sillä kaikki arvat toimivat suoraan nettiselaimessa ja niitä kaikkia voi kokeilla ilmaiseksi. Klikkaa kiinnostavalta kuulostavaa arpaa ja kokeile sitä leikkirahalla. Jos peli vaikuttaa hyvältä, sitä voi alkaa pelata oikealla rahalla. Jos arpa ei miellyttänyt, niin ei hätää: se kuin vain kokeilee seuraavaa.

Parhaimmillaan Betssonin arvoista voi voittaa loppuelämän muuttavia summia. Useissa peleissä on satojen tuhansien voitot ja kaiken kruunaa 3Wow arvan miljoonan euron päävoitto. 3Wow:n päävoitto maksetaan 15 vuoden ajan 5500 euroa kuussa (voitto on verovapaa!), mistä vuosien varrella kertyy tasan miljoona.

Hedelmäpelit

Jos pelaat myös hedelmäpelejä raaputusarpojen lisäksi, on Betsson netin paras pelisivu. Hedelmäpelejä Betssonissa on vielä enemmän kuin arpoja, yhteensä hedelmäpelejä on yli 100 erilaista.

Yli sadan pelin valikoimaan mahtuu kaikenlaisia pelejä: yksinkertaisia, suomalaistyylisiä hedelmäpelejä ja näyttäviä nykyaikaisia videohedelmäpelejä. Kokeilla kannattaa ainakin nimistään huolimatta suomenkielisiä Flowers ja Gonzos Quest -pelejä, jotka ovat netin terävintä kärkeä ja pirun hauskoja pelejä.

Hedelmäpeleissä voitot vaihtelevat muutamista sadoista tai tuhansista aina lottovoittoa suurempiin voittoihin asti. Mega Fortune -pelissä on kasvava jättipotti, josta on parhaimmillaan voitettu tähtitieteelliset 6,3 miljoonaa euroa!

Sopii suomalaisille

Kuten yli vuosikymmenen suomalaisia palvelleelta sivustolta odottaa sopiikin, asiat on hoidettu suomalaisittain mallikkaasti. Koko Betsson ja kaikki sen pelit ovat kokonaan suomenkielisiä ohjeita myöten. Asiakaspalveluakin saa tarvittaessa suomeksi sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.

Rahan siirtäminen Betssoniin onnistuu omalla pankkikortilla tai omassa nettipankissa. Nettipankkia käyttäessä valitset talletussumman ja vahvistat siirron omassa nettipankissasi omilla pankkitunnuksillasi. Rahat ovat heti pelattavissa, joten talletuksen jälkeen ei tarvitse istua peukaloita pyöritellen vaan pelaamisen voi aloittaa heti.

Voitot Betsson maksaa suoraan omalle pankkitilillesi.

Hyvä tai paras

Jos pelaat vain arpapelejä, Betsson on hyvä valinta. Jos pelaat myös hedelmäpelejä, Betsson on netin paras pelisivu kiitos erinomaisten hedelmäpelien. Yhtä kaikki, Betsson on suomenkielinen sivusto, jossa asiat toimivat kuten pitääkin ja pelaaminen on hauskaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *