Hopa.com

hopaKokonaan suomenkielinen Hopa.com on maailman suurin arpasivu. Hopassa voi pelata yli 50 erilaista arpaa ja kymmeniä erilaisia hedelmäpelejä.

Hopa.com:in hedelmäpeleihin kannattaa tutustua juuri nyt. Hopassa on käynnissä kampanja, jossa uutena pelaajana saat 20 ilmaispyöräytystä.

pelaaheti

Suurin kaikista

Hopa.com tietää mitä haluaa: se haluaa olla maailman suurin arpasivu. Hopa on onnistunut kunnianhimoisessa tehtävässään: pelaajamäärillä mitattuna se on maailman suurin raaputusarpoihin erikoistunut nettisivu. Hopa on laadukas sivusto, mikä ei yllätä: suurimmaksi ei voi kasvaa ilman pelaajien tukea.

Hopa on arpapelejä nettisivuille valmistavan Neogames-yhtiön lippulaiva, joten sieltä löytyvät aina viimeisimmät ja parhaat arpapelit. Tärkein syy Hopan menestykseen ovatkin juuri hyvät pelit. Jo legendaarinen 3Wow arpa sopii jättipotteja tavoitteleville (3Wow:n päävoitto on miljoona euroa) ja pienempien voittojen jahtaajat voivat valita Hopan yli 60 pelistä.

Vaikka arpasivu onkin, Hopa.com:ssa voi pelata myös hedelmäpelejä. Hopan hedelmäpelit ovat hyvin yksinkertaisia ilman turhia krumeluureja: rullat pyörimään ja jos voittolinjalle pysähtyy kolme samaa hedelmää, voittaa. Tuttu jutut kaikille.

Suomenkielinen ja helppokäyttöinen

Hopalla on tarjota arpapelaajille ison talon edut. Sivusto on kokonaan suomenkielinen ja jos tukea tarvitsee, myös asiakaspalvelu vastaa suomeksi.

Suomalaisia on ajateltu muutenkin. Pelirahat voi esimerkiksi tallettaa omassa nettipankissa, joten siirtojen turvallisuus on taattu. Odotellakaan ei tarvitse: nettipankissa talletetut pelirahat ovat saman tien perillä.

Pelaaminen on helppoa. Kaikissa peleissä on suomenkieliset ohjeet, eikä mitään ohjelmia tarvitse asentaa tai ladata, sillä kaikki Hopan pelit toimivat suoraan nettiselaimessa.

Sinustako VIP?

Yksi Hopan ison talon eduista on kattava Vip-ohjelma. Ahkerat arpojen raaputtajat pääsevät Vip-klubiin, jonka jäsenet saavat monipuolisia etuja, kuten vain pelaajaklubin jäsenille tarkoitettuja bonuksia.

Helppo suositella

Hopaa on helppo suositella: paljon arpoja laadukkaalla suomenkielisellä sivulla. Kaiken muun hyvän lisäksi Hopa tuplaa talletuksesi, joten jos talletat vaikkapa 25 euroa, voit pelata yhteensä 50 eurolla. Sillä raaputtelee jo tovin jos toisenkin.

Hopa.com kannattaa testata juuri nyt: uutena pelaajana saat Hopasta 20 ilmaiskierrosta. Testaa pelit ilman riskiä, niin saat selville mitä itse pidät Hopasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *