Pelirahaa ilman talletusta

Saat kauttamme 5 – 10 euroa ilmaista (oikeaa) pelirahaa ilman talletusta. Useat pelisivut jakavat ilmaisen oikean rahan tarjouksia saadakseen pelaajat tutustumaan sivuihinsa. Hyödynnä tarjoukset ja testaa netin parhaat rahapelit ilmaiseksi.

Ilmaisen oikean rahan tarjoukset juuri nyt:

Suomenkielinen arpasivu.
Myös hedelmäpelejä.

Käytä ilmaiset rahat oikein

Ilman talletusta saatavaa ilmaista pelirahaa voi käyttää ainakin kolmeen asiaan: pelisivun testaamiseen, pelien testaamiseen ja voittamiseen.

Ilmaisella pelirahalla on hyvä testata pelisivuja: miten helppoa on rekisteröityminen, ovatko nettisivut nopeat ja turvalliset, onko sivusto suomennettu hyvin, saako asiakasapalvelua suomeksi ja niin edelleen. Jos tarkoitus on, kuten useimmilla on, jossain vaiheessa pelata ilmaisen rahan sijaan omalla rahalla, on sivuston testaaminen etukäteen terveellistä.

Pelien testaaminen on samaan tapaan tärkeää, kukapa haluaisi tallettaa pelirahaa sivulle, jonka peleistä ei pidä? Niinpä, ei kukaan. Tässä suhteessa ilmaisen rahan tarjousten ongelma on, että ne eivät ole suuren suuria, joten loputonta määrää pelejä niillä ei ilmaisella rahalla saa testattua. Ilmaisella rahalla pelejä kokeillessa onkin parasta säätää panokset mahdollisimman pieniksi, jotta kokeiltua saa mahdollisimman montaa peliä. Nettiarpojen panos on helppo säätää pieneksi: arvan hinta mahdollisimman halvaksi ja se on siinä. Hedelmäpeleissä täytyy valita pienin kolikon arvo, pienin määrä kolikoita per panoslinja ja mahdollisesti vähentää pelattujen panoslinjojen määrää.

Ilman talletusta saatavalla ilmaisella pelirahalla voi tietysti myös voittaa. Valitsemistasi arvasta riippuen jopa joka kolmas nettiarpa voittaa, joten ei ole mitenkään mahdotonta etteikö ilmaisella viidellä tai kymmenellä eurolla raaputetuista raaputusarvoista kohdalle osuisi ainakin pieni voitto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *