Karamba

karambaKarambassa riittää pelattavaa. Karamban tärkeintä antia ovat nettiarvat, joita on 56 erilaista. Ja jos arpojen raaputtamiseen kaipaa vaihtelua, löytyy Karambasta arpojen verran hedelmäpelejäkin.

Karambaan kannattaa tutustua juuri nyt: tällä hetkellä uudet pelaajat saavat Karambasta 5€ ilmaista pelirahaa (ilman talletusta).

pelaaheti

Karamban pelivalikoimat

Karamba on lähinnä raaputusarpoihin keskittynyt pelisivu, joten kuten olettaa sopii, arpaosasto on kunnossa. Arpoja löytyy joka lähtöön. Yksinkertaisemmat arvat muistuttavat perinteisiä suomiarpoja kuten Ässä arpaa. Tällaisten perinteisten pelien rinnalla on tarjolla erikoisia nettiarpoja.

Kokeilemisen arvoisia arpoja ovat ainakin 7th Heaven ja Royal Slots -arvat (molemmat pelit ovat suomenkielisiä nimestään huolimatta, kuten ovat kaikki muutkin Karamban pelit). 7th Heavenissa raaputetaan kaksi saraketta. Jos sarakkeissa on vierekkäin samat symbolit, voittaa. Royal Slots taas on perinteiseltä hedelmäpeliltä näyttävä arpa. Molemmat pelit edustavat “yksinkertaista mutta hauskaa” -osastoa ja ovat huippusuosittuja.

Arpojen lisäksi Karambassa voi pelata myös hedelmäpelejä. Karamban yksinkertaiset hedelmäpelit sopivat kaikille, jotka pitävät suomalaisista hedelmäpeleistä – sen verran samankaltaisia ne ovat kuin kauppojen auloista tutut peliklassikot.

Karambassa pelaamiseen ei tarvita tohtorin tutkintoa tietotekniikassa: riittää kun osaa hiirtä heilutella. Pelejä ei tarvitse erikseen ladata tai asentaa, riittää kun klikkaa Karamban pelilistalta jotain peliä ja alkaa pelata.

Suomella pärjää

Karambassa et tarvitse kielipäätä: sivusto ja pelit ovat suomenkielisiä. Asiakaspalvelua tuskin tarvitsee, mutta jos tukea sattuu syystä tai toisesta kaipaamaan, sitäkin saa suomen kielellä.

Nettipelaajia aina mietityttävä rahaliikenne (pelirahojen tallettaminen ja voittojen nostaminen) on Karambassa toteutettu parhaalla mahdollisella tavalla: pelirahat voi tallettaa omassa nettipankissa omilla pankkitunnuksilla ja voitot voi nostaa suoraan omalle pankkitilille. Ja jos voittamaan sattuu, veroista ei ole huolta: Karambasta voitetut rahat ovat verovapaat.

Paras valinta arpoihin

Karamba on ykkössuosituksemme arpojen raaputtajille. Kokonaan suomenkielinen sivusto ryyditettynä hauskoilla peleillä ja laadukkaalla toteutuksella on vastustamaton yhdistelmä.

Karamban pelien kokeileminen on tällä hetkellä helpompaa kuin koskaan: uutena pelaajan saat juuri nyt Karambasta 5 euroa pelirahaa ilman talletusta. Pelaa ilmainen vitonen, niin saat selville mitä mieltä itse olet Karambasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *