Nettiarpa-tarjoukset

Jos haluat kokeilla nettiarpoja, nyt on elämäsi tilaisuus. Nettiarpa-sivut ovat kääntäneet sivunsa ja pelinsä suomeksi ja voit kokeilla raaputtaa arpoja ilmaiseksi.

Osa sivuista tarjoaa isoja uusien pelaajien bonuksia, jotka moninkertaistavat ensimmäisen talletuksesi. Jos ilmaiseksi pelattuasi tykästyit peleihin, voit tallettaa ja pelata monta kertaa talletuksesi kokoisella summalla.

Tässä hyvät suomenkieliset nettiarpa-sivut ja niiden tämän hetken tarjoukset.

5€ ilmaiseksi
200€ talletusbonus

200€ talletusbonus
uusille pelaajille

Talletuksen tuplaus 30€ asti
3 Wow:n lisäksi netin parhaat hedelmäpelit

Erilaisia nettiarpoja

Erilaisia nettiarpoja on laidasta laitaan. Toiset ovat nettiin siirrettyjä versioita tavallisista raaputusarvoista, joissa yritetään raaputtaa esiin kolme samaa summaa. Toista ääripäätä edustavat nettiarvat, joita ei voisi toteuttaa paperiversioina.

wowEsimerkki “tavallisesta” arvasta on 3 Wow -nettiarpa. Päällisin puolin 3 Wow näyttää ihan tavalliselta arvalta, vieläpä hyvin yksinkertaiselta sellaiselta: pelissä on yhdeksän ruutua, joista yritetään raaputtaa esiin kolme samaa summaa. 3 Wow:ssa on myös monista tosielämän raaputusarvoista tuttu kerroin-ruutu, eli voitot kerrotaa numerolla, joka paljastuu raaputtamalla esiin voittokertoimen.

3 Wow -nettiarvan tavallisista raaputusarvoista erottaa sen päävoitto. 3 Wow -arvan päävoitto on tasan miljoona euroa puhtaana käteen. Toisin kuin perinteisten suomiarpojen voitot, ei 3 Wow -arvan voittoa makseta kerralla. Kertarysäyksen sijaan voitto maksetaan osissa: voitolla ansaitsee 5500 euroa kuukaudessa seuraavan 15 vuoden ajan.

Nettiarpojen toista ääripäätä on Zodiac-arpa, jota ei voisi pahville painaa.

Zodiac-arvassa on kaksi osaa: onnenpyörä ja kolme raaputettavaa tähteä. Tähdet raaputtamalla paljastuu kolme horoskooppimerkkiä ja niihin liittyvät voittosummat. Onnenpyörää pyöräyttämällä tulokseksi tulee yksi horoskooppimerkeistä. Jos yksi tai useampi esiin raaputetuista horoskooppimerkeistä on sama kuin mikä onnenpyörästä tuli, arpa voittaa.
zodiac
Zodiacissa voi muuten itse valita, missä järjestyksessä pelaa: pyöräyttääkö ensin ja raaputtaa sitten, vai päinvastoin. Nettiarpojen konkarina minulla on aina sama järjestys: ensin raaputetaan kaksi ruutua, sitten pyöräytetään onnenpyörää ja lopuksi raaputetaan viimeinen ruutu. Näin jännitys säilyy mahdollisimman pitkään: jos onnenpyörä ei tuo osumia kahteen raaputettuun ruutuun, on vielä yksi ruutu raaputtamatta…

Zodiacia ja 3 Wow -arpaa voi kumpaakin pelata kaikissa kolmessa sivun alussa listatussa arpasivussa. Kaikista kolmesta sivustosta löytyy myös rutkasti lisää nettiarpoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *