Voittoarpa

Selvitimme, mitkä ovat netin todelliset voittoarvat. Tässä ovat arpa jolla voittaa useimmin ja arpa jolla voittaa eniten. Suurimman voiton arpa oli helppo selvittää, mutta useimmin voittavan arvan jahtaaminen vaati kymmenien arpojen voittotaulukoiden tarkkaa tutkimista.

Eniten voittoja: Star Ticket

star ticket voittoarpaNetin todellinen voittoarpa on Betssonista löytyvä Star Ticket, jossa on kaikista nettiarvoista (ja raaputusarvoista ylipäätään) paras voittosuhde.

Voittosuhde tarkoittaa sitä, miten moni arpa voittaa.

Perinteisten suomiarpojen, kuten Ässä arvan, voittosuhde on matala. Esimerkiksi Ässä arvoista 1/4 eli joka neljäs arpa voittaa.

Star Ticket on voittosuhteeltaan jotain ihan muuta kuin perinteiset suomalaiset arvat: Joka toinen Star Ticket arpa on voittoarpa.

Tiuhoista voitoista huolimatta tämän 1€ hintaisen arvan päävoitto on 50 000€.

Star Ticket voittoarpaa voit pelata Betssonissa. Voit kokeilla arpaa ilmaiseksi ennen oikean rahan arpojen ostamista.

[betsson style=”button”]> Pelaa Star Ticketiä[/betsson]

Isoin voitto: Super 3 Wow

3wow arpaOn voittoarpoja ja voittoarpoja. Mutta vain yhdessä arvassa on voitto, joka on yhtä suuri kuin lotossa: Super 3 Wow -arvan päävoitto on tasan miljoona euroa.

Olet ehkä lukenut lehdestä lottovoittajista, jotka ovat hukanneet voittonsa hetkessä. Super 3 Wow:n kohdalla rahoja ei voi hukata: kertarysäyksen sijaan Super 3 Wow:n päävoitto maksetaan 15 vuoden ajan kerran kuussa. Se tarkoittaa seuraavan 15 vuoden ajaksi melkoisen mukavaa 5500 euron verovapaata palkkaa.

Super 3 Wow:n pelaaminen on helppoa. Raaputa yhdeksän ruutua, jos saat kolme samaa voitat. Päävoittoon vaaditaan kolme kultaharkollista ruutua. Jos raaputat esiin kaksi harkkokasaa, niin kannattaa vetää hetki happea ennen viimeisten ruutujen raaputtamista… Super 3 Wow:ta voi palata Karambassa.

[karamba style=”button”]> Pelaa Super2Wow:ta[/karamba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *